VELVET.HU – MEGVÁLASZTOTTÁK A LEGJOBB BIKINIS CSAJT

by / kedd, 18 június 2013 / Published in Média

Első3-204x301Szombat délután tartották a Szépségkirálynő egy-két előversenyét egy herceghalmi hotelban, ahol eldőlt, hogy a húsz lányból kinek a legszebb a teste, és ki a legjobb előadó. Elég hosszú utat járt be a műsor, hogy idén egyáltalán ne legyen kellemetlen végignézni a házi tehetségkutatót. Persze egy szépségversenyen egyáltalán nem ez a legfontosabb, és ezek lehetnének viccesek is, de eddig az akarásnak többnyire fájdalmas, kínos nyögés volt a vége, viszont ennek ezúttal nyoma sem volt. A lányok között akadt tehetséges kórboncnok festő, énekesnő és persze egy tucat táncos.

ké, akik gyűlölik Hajdú Pétert, azoknak most nem tudunk segíteni, mert egy csomó mindenben fejlődik a körítés. Szombat délután először megtartották a Miss Bikini alversenyt, ahol a legszebb testű lányt választották meg sportosság, arányosság és egyéb kritériumok alapján. Ezzel nem is vacakoltak sokat, tettek a lányok egy-két kört, és ezzel nagyjából kész is voltak. A zsűri elvonult tíz-tizenöt percre, hogy meghozza döntést, és vége is volt. A zsűriben többek között helyet kapott a Schobert család is. Rubint Réka szerencsére meglehetősen kellemetlen perceket is okozott, amikor először a zsűritársaknak panaszkodott, hogy kettesnél-hármasnál jobb pontokat nem tudott adni, aztán a lányoknak okoskodott arról, hogy mennyi tennivaló van a testükön, mert nem szépek, mert narancsbőrösek, és nem sportolnak rendesen. Kicsi olyan érzésünk volt, mintha nem egy versenyt néztünk volna.

legjobb_bikinis-csaj2

A győztes Tímár Brigitta lett, a második Kocsis Korinna, a harmadik pedig Jeney Ivett. A győztes pedig valamennyire megnyugodhat, mert ezzel biztosan bekerült a döntőbe. “Az egyik legnagyobb álmom vált valóra. Tatarek Rezső készített fel, és bebizonyosodni látszik, hogy jó munkát végzett” – kezdte egy reklámszerű beköszönéssel a beszélgetést. Tímár, mint kiderült, heti négyszer sportol, kábé két órát alkalmanként, mellette pedig fut is, úgyhogy sokat tett azért, hogy megnyerje ezt a címet. “Bármilyen sportot szívesen kipróbálok, régen falat másztam és úsztam, de az utóbbi nem tartott sokáig” – mondta a Velvetnek. Amikor az esélyekről kérdeztük, természetesen roppant diplomatikusan fogalmazott, szerinte nagyon sok szép lány van a versenyzők között, mindenkiben van valami, ami megfoghatja az embert, és nehéz lesz a zsűri döntése. A versenyre egyébként önbizalomszerzés miatt jelentkezett.

Forrás:
velvet.hu

TOP