Felhasználási feltételek

Az oldal használata csak az alábbiakban meghatározott általános felhasználási feltételekben foglaltaknak megfelelően történhet. A weboldal tulajdonosa az ORIGAMI-BIKINI Kft. A tulajdonos, mint az oldal üzemeltetője fenntartja az oldal részleges, vagy teljes tartalmi és/vagy formai változtatásának jogát és a felhasználás feltételeinek módosítási jogát. Az estleges változásokról a felhasználók az oldalon tájékozódhatnak.

JOGI NYILATKOZAT

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI.törvény alapján minden szerzői jogunkat fenntartjuk. Az origami-bikini.hu, az origamiwebshop.hu oldalakon, és az Origami Bikini Facebook, Instagram, Pinterest, valamint az egyéb hivatalos online felületeken az Origami Bikinivel kapcsolatos, cégünk, vagy partnereink által közzétett termékek, képek, dizájnok, valamint az Origami védjegy, a The original bikini, az Origami Kids, és az Origami Bikini által gyártott termékek, azok fazonjai, színei, színkombinációi, egyedi stílusjelei az Origami-Bikini Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. A honlapon megjelenő minden tartalom, így a tájékoztatók, leírások, cikkek, a képek, a honlap grafikája vagy bármely más egyéni, eredeti megoldásunk szerzői mű (a továbbiakban: „mű”) a fenti törvényben és a Ptk-ban megfogalmazott szerzői jogi oltalom alatt áll.

Tilos a fentiek felhasználása, másolása, átdolgozása, terjesztése!

Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a jogtulajdonos előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a jogtulajdonos egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető grafikai mintákkal, dizájnokkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való visszaélés a jogtulajdonos esetenként nettó 100.000.-Ft kártérítésre tart igényt, amennyiben az oldalakról jogtalan másolás, többszörözés vagy bármi jogsértés történik.

Az Origami-Bikini Kft. szabadalmi és szerzői jogi nyugalmát a DANUBIA Szabadalmi és Jogi Iroda Kft. csapata garantálja. Védik szerzői jogainkat, védjegyeinket; eljárnak mindennemű szabadalmi jogsértés esetén.

Az Origami-Bikini Kft-t a szerződései folyamatos fejlesztésével, az adatkezelési-, és online tevékenységeinek felügyeletével, valamint az egyéb jogi esetekkel a Csonka Ügyvédi Iroda csapata támogatja. Megkeresik a jogsértőket, akik engedély nélkül másolják honlapunk tartalmát, közösségi oldalaink és offline kiadványaink szerződi jogi védettség alatt álló elemeit és eljárnak a kártérítési perekben.

Az oldal használata

Az oldalon szereplő információk, adatok, dokumentumok, képek és publikációk eltérő megjelölés hiányában az ORIGAMI-BIKINI Kft. tulajdonát képezik. Ezek az ORIGAMI-BIKINI Kft. külön engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályok előírásainak megfelelően használhatók fel: kizárólag magáncélra, a szerzői joggal védett részeknél a szerzői jog feltüntetésével, az adatok és szöveges információk változtatása nélkül, képek esetében a hozzájuk tartozó szöveges magyarázó részekkel együtt. A magáncélú felhasználás során a felhasználó nem jogosult a tartalom újrafelhasználására, terjesztésére, másolására, letölthetővé tételére és kereskedelmi forgalomba történő hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

Korlátozott felelősség

Az oldalon megjelenő információk az ORIGAMI-BIKINI Kft. mint vállalat, termékei és szolgáltatásai bemutatását szolgálja. Az oldalon megjelenő tartalmat publikálás előtt ellenőrizzük, folyamatosan aktualizáljuk és bővítjük. Mindezek ellenére sem tudunk garanciát vállalni az adatok teljességére helyességére és aktualitására vonatkozóan. Az oldalon található termék információk és felhasználási javaslatok tájékoztató jellegűek, azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik. Alkalmazásuk előtt feltétlenül ellenőrizze azok aktualitását. Sem az ORIGAMI-BIKINI Kft., sem az oldal elkészítésében, ill. megjelenésében résztvevő harmadik fél nem vonható felelősségre az oldal és az ott található anyagok eléréséből, el nem érhetőségéből, használatából vagy nem megfelelő működéséből, valamint azok aktualitásának ellenőrzése nélküli használatából származó esetleges károkért.

Felhasználók által közölt adatok és információk

A felhasználó teljes mértékben felel az általa az ORIGAMI-BIKINI Kft.-hez az oldal igénybevételével eljuttatott információkért, így tartalmilag, azok valódiságát tekintve és az esetleges kapcsolódó szerzői jogok tekintetében is. A felhasználó hozzájárul az általa megadott adatok és információk tárolásához, statisztikai elemzésekhez és egyéb – a személyes adatok védelmét nem sértő – üzleti célokra történő felhasználásához.

Bővebb információ – lsd.: Adatkezelési tájékoztató

Külföldi felhasználók

Az ORIGAMI-BIKINI Kft. magyar nyelvű weboldala a Magyarországon forgalmazott termékeken és felhasználásukon alapul, az oldal tartalma ezekre vonatkozik. Más országokban ettől eltérő felhasználás lehet érvényes, amiről az ORIGAMI-BIKINI Kft. elérhetőségeinek egyikén tájékozódhat.