Az Origami Bikiniről

Miért az Origami Bikini?

♥ Mert az Origami Bikiniket egyedi magyar tervezés alapján 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás készíti, kizárólag magyar munkaerő alkalmazásával.

♥ Mert garantáltan Te fogod begyűjteni a legtöbb bókot a nyár folyamán!

♥ Te leszel a legdivatosabb, hiszen a bikinid mindig a világkiállításokon bemutatott legújabb szín-, és fazon trendek alapján készül.

♥Mert sokáig hordhatod a kiváló minőségének köszönhetően, amiről a legnevesebb spanyol-, és francia alapanyag gyártók gondoskodnak.

♥ Hiszen egy kényelmes bikinit kapsz a nyárra, ami minden helyzetben tökéletesen passzol a nőies idomaidhoz. Legyen az egy séta a tengerparton, vagy egy vagány wakeboardozás a Balatonon, abban biztos lehetsz, hogy az Origami Bikini a helyén marad.

♥ Mert rengeteg nőnek és fiatal lánynak szépíti meg vízparti élményeit, az őket nézegető férfiakról pedig még nem is beszéltünk... :)

♥ Rengeteg Origami rajongó követ minket a közösségi felületeken, és csatlakozott az egyik legnagyobb hazai bikinis csapathoz, ahol Te is megoszthatod élményeidet, nyári fotóidat, és mindig kapsz valami újat, valami trendit.

A legjobb választás az Origami Bikini, amiben minden szempár Rád szegeződik a strandokon.
Igazán nőiesnek érezheted magad, és büszkén viselheted őket, ahogyan Mi is tesszük.

Kövess minket!

TOP