BORS NAPILAP: ÚJRA MEGMUTATTA TESTÉT ZIMÁNY LINDA

by / hétfő, 12 március 2012 / Published in Média
1331501066-204x280

Újra megmutatta testét Zimány Linda
Zimány hetente háromszor edz, hogy bomba formába hozza a testét
Fotó: Origami

Zimány Linda bikinis fotózáson dobta le magáról a textilt Debreczeni Zita kamerája előtt. A csodás testű, fiatal lány élvezte, hogy barátnője fényképezi, mert már félszavakból is megértik egymást.

Lassan tradícióvá válik, hogy egy fotózás kedvéért évente egyszer megmutatja testét Zimány Linda. Ezúttal egy fürdőruha-katalógus kedvéért állt barátnője, Debreczeni Zita kamerája elé. – Már második éve dolgozom a fürdőruhagyártó céggel, mindig próbálunk valamit újítani. Tavaly is Zita fotózott engem. Vele könnyű dolgoznom, mert ő már állt a kamera másik oldalán is, és tudja, hogy mi néz ki jól. Ráadásul több, mint tíz éve ismerjük egymást, és félszavakból is megértjük a másikat – csacsogott Linda, aki egyáltalán nem szégyenlős, sőt, büszke a testére.

– Volt, hogy többet is láthattak már belőlem férfimagazinban, és egy bikinis fotózás belefér. Legtöbbször nők kezébe kerülnek a fürdőruha-katalógusok, és ők amúgy is más szemmel nézik – tette hozzá a fiatal lány. Linda saját bevallása szerint nem modell, csupán egy ismert arc, aki olykor belekóstol a pózolás világába is.

– Azért nem látszik rajtam változás az évek során, mert fiatal vagyok még, most leszek huszonhat, és nem is élek olyan életet, ami nyomot hagyna a külsőmön. Én ugyan nem tartom magamat modellnek, de ismert arc vagyok, ezért sok ilyen ajánlattal megtalálnak, úgyhogy figyelnem kell a testemre – árulta el Zimány, aki tesz is alakjáért. – Egy éve power plate edzésre járok. Heti háromszor 30-40 percet edzek, sokat segít az alakom karbantartásában. Most, hogy jön a jó idő, elkezdek futni is, az mindig kikapcsol, és kitartóbbá tesz – beszélt a kulisszatitkokról.

Természetesen egy ilyen csinos lány esetében óhatatlan, hogy egy-két helyen összesúgnak a háta mögött. Ezt Linda nem kedveli, de azt mondja, amikor kedvesével, Dzsudzsák Balázzsal van, elkerülik az utánaszólogató férfiak. – Amikor közösen nyaralunk, tiszteletben tartják az emberek, hogy a párommal vagyok. Az viszont biztos, hogy nem nagyon szeretem az ilyen füttyögős dolgokat, pedig bizony előfordul olyan is – nevetett Zimány.

Forrás:
Borsonline
Dobos Péter

TOP