AMERIKA FELFEDEZTE ZIMÁNY LINDÁT

by / csütörtök, 05 április 2012 / Published in Média

36578zimwA modell nem először van címlapon a tengerentúlon, most viszont vezető anyag lett. Igaz, nem írnak semmit a képei mellé, amelyek a 2012. Origami-Bikini katalógusba készültek. A szerkesztők szerint vélhetően a képek elég szórakoztatóak írás nélkül is.

Celebslam amerikai celeb hírportál vezető anyagként jelentette meg Zimány Linda idei Origami-Bikinis képeit. A modell nevén kívül semmi mással nem kényeztetik az olvasókat, viszont cserébe 15 képpel próbálják kielégíteni a kíváncsi szemeket.

A modell nem először jelent meg amerikai hírportálon, korábban beválogatták a legjobb 10 bikinis lány közé, akkor a sorban Adriana Limát követte. “Nyilván jól esik az embernek, ha a képeit külföldi oldalakon is megtalálja. A világhálón semmi sem lehetetlen: nemrég Craig David jelölt be az Instagramon. Először arra gondoltam, ez egy álprofil, de kiderült, mégsem az. Egyszerűen csak arról van szó, láthatóan szereti magát nőkkel körülvenni. Persze azért a hiúságomat legyezgette” – mondta Zimány Linda a BorsOnline-nak.

A modell lapunktól értesült arról, hogy a Celebslamen elérhetőek a képei, aminek kifejezetten örült, de nincsenek ezzel kapcsolatban illúziói. “Nem vagyok az az álmodozó típus, tudomásul veszem az ilyen híreket, és jófejségnek tartom. Jól esik. Jó élmény az embernek, de ezeknek sosincs hozadéka.”

 

Forrás:
BorsOnline

TOP