Fürdőruhák.hu – Az Origami bikini nem lacafacázik holmi egyrészes fürdőruhákkal, tankinikkel ♥

by / kedd, 07 április 2015 / Published in Egyéb, Média

Határozott termékprofil

Ahogyan a névben is megjelenik, a magyar Origami Bikini igen konkrétan pozicionálja magát: a fürdőruhák piacának egy adott szegmensére a bikinikre koncentrál, azokon belül pedig a legújabb trend diktálta fazonokat, színeket és mintákat emeli be választékába. Ha az Origami bikini honlapját vagy Facebook oldalát nézegetjük garantáltan pontos képet kapunk a legfrissebb fürdőruha irányzatokról.

Origami bikini 3

Mit álmodtak meg az Origami bikini tervezői?

Pasztell mámort

Az Origami bikini kollekcióira az egység és a homogenitás jellemző. A legújabb fürdőruháin a pasztell színek dominálnak, a rózsaszín vagy a babakék szinte minden darabon megtalálható. Attól függően, hogy vibrálóbb, vagy mérsékeltebb hatást akart elérni a tervező a pasztellszínek háttere fekete, barna vagy további pasztellek. Az idei év másik domináló színe a neon, mely többször előfordul az előbb említett krémszínekkel párosítva, igazi fiatalos, energikus látványt keltve.

Origami bikini 1

Bár a színtípusok a legújabb trendekre korlátozódnak érdemes figyelemmel kísérni, hogy hányféle hatást tudnak elérni. A fiatalos, energikus hangulat mellett a barna alapon mozaikszerűen egymás melléhelyezett krémszínek, egy ráncos bugyi résszel kifinomult hatást kelt, csakúgy, mint a fekete alapon színes csíkokkal ellátott darab.

Pöttyöket, csíkokat, halálfejeket

Az Origami bikini szembetűnő tulajdonsága a mintagazdagság. Ezen a téren is a legfrissebb irányzatokat követi. Nagyon sokszor megjelennek szívecskék, indás virágok, lepkék, csillagok, szárnyas szívek és koponyák. Ezek a minták a fiatalabb lányok, a húsz év körüliek és alattiak kedvence lehetnek a játékos-kedves, vagy ’darkosan’ cuki ízlésvilággal. A pöttyös, csíkos és cikkcakkos minták nagyszerűsége abban rejlik, hogy jópofák, ugyanakkor, ha viselője visszafogottabb, kimértebb természetű egyből disztingvált jelentéssel telítődnek.

Origami bikini 2

A csattokon kívül az Origami bikini modelleken sokszor jelennek meg masnik és fodrok, melyek bizonyos esetben egyáltalán nem kislányosságot sugallnak, sokkal inkább női szendeséget vagy kacérságot. A kiegészítőként megjelenő rojtok eleganciát adnak a darabokhoz.

Erős referenciák az Origami bikini mellett

A márka további erőssége, hogy nagy nevek szerepelnek referenciái között, magazinok és a legnagyobb kereskedelmi csatornák szívesen használják az Origami bikini termékeit- Emellett szépségkirálynők is előszeretettel hordják a darabokat.

A márka arca Zimány Linda, aki tökéletesen megtestesíti az Origami bikini női célcsoportját: fiatalos, lendületes, olykor játékos, kacér, néha visszafogottabb, aki számára a bikini tökéletes kiegészítője egy élménydús nyárnak.

forrás: Furdoruhak.hu

TOP