femina.hu – Origami Bikiniben – Ez a gyönyörű szőke lány lett az idei Miss Balaton ♥

by / péntek, 12 augusztus 2016 / Published in Egyéb, Média

Origami Bikini – a Miss Balaton hivatalos bikini szponzora ♥

Miss Balaton 2016 nyertes

Ez a gyönyörű szőke lány lett az idei Miss Balaton – Képeken a szépségkirálynő

Nagypál Krisztina fejére került szombat este a korona.

Sztárzsűri, látványos showműsor és 16 gyönyörű lány: szombat este Balatonfüreden megválasztották a Miss Balaton 2016 szépségverseny győztesét.

A 16 döntősnek több tourban kellett megmutatni magát a közel két órás finálén. A szakmai zsűri, amelynek tagja volt Sándor Orsi, Edvin Marton, Király Lili, a verseny 2014-es győztese, Mártha Imre, illetve a zsűri elnöke Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg, aki egy csodás autóval és egy 1 200 000 forint értékű szerződéssel lett gazdagabb.

– Egy egész ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, tegnapelőtt a névnapom, tegnap pedig megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, a tréneknek köszönhetően magabiztosabb lettem – mondta a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait.

A döntőn végig a háttérből segítette a lányokat Horváth Éva versenykoordinátor, de természetesen Lipcsei Betta, Polgár Kriszti, Dobó Ági, Magony Szilvi és Marton Adri, azaz a trénerek is együtt izgultak a versenyzőkkel, míg az Iszak Eszti-Váczi Gergő műsorvezető páros a színpadon lelkileg is támogatta a döntősöket.

Az első udvarhölgy Németh Nikolett, a második pedig Kozma Klaudia lett. A közönségszavazást Sicra Andrea nyerte, különdíjasként pedig Ángyán Rebeka  örülhetett. Nézd meg a fotókat!

A Miss Balaton 2016 nyertese, Nagypál Krisztina és két udvarhölgye, Németh Nikolett (jobbra) és Kozma Klaudia (balra).

forrás: femina.hu

Tagged under: ,
TOP