borsonline.hu – Origami Bikini – Miss Balaton 2016. ♥

by / péntek, 12 augusztus 2016 / Published in Egyéb, Média

Origami Bikini – a Miss Balaton hivatalos bikini szponzora ♥

Miss Balaton 2016: sérült lábbal is nyert Kriszta! Videó

Szombat este Balatonfüreden Nagypál Krisztina fe­jére került a Miss Balaton 2016 koronája. A húszéves budapesti lány a Metropolitan Egyetemen Emberi Erőforrás szakon tanul, és most fejezte be az első évet.

– Korábban két szépségversenyen indultam, a Középiskolák szépén második, a Miss Dunán első lettem – mondta a Borsnak Krisztina, aki nagy küzdő, a baleseteiből mindig jól jött ki.

 

Nagypál Krisztina élete harmadik szépségversenyén is elvarázsolta a zsűrit © Móricz István

– Kiskoromban táncosnő vagy táncedző szerettem volna lenni. Csapatban tizenkét évig akrobatikus rock and roll-táncos voltam, amivel nemzetközi első helyezést is elértünk, de aztán ezt egy sérülés miatt abba kellett hagynom, és latin társastáncra váltottam. Itt egy verseny előtt belerúgtam egy székbe, és eltört a kis lábujjam. Fájt a lábam a magas sarkúban, de ki kellett bírni, mert rengeteg felkészülés, edzés volt mögöttünk, és ahhoz képest a törött lábujj sokkal kisebb szenvedés volt, és nyertünk – emlékezett Krisztina, aki most is peches volt.

– Fotózás közben ráléptem egy kőre, és meghúzódott valami a lábamban. Pénteken voltam or­vosnál, és hétfőn kezdődött a felkészítőtábor. Jegeltem, gyógyszereket szedtem. Nem vagyok babonás, de hogy magamat egy kicsit feldobjam, a mobilom háttérképeként a Miss Balaton koronáját, záróképnek pedig a győztesnek járó Toyotát tettem fel. És bejött. Hogy mit fognak szólni az egyetemen a koronámhoz? Szerintem örülni fognak, hogy oda jár a Miss Balaton király­nő­je – nevetett Krisztina, aki a győzelmével egy Toyota Aygóval és egy egymillió-kétszázezer forint értékű reklámszerződéssel lett gaz­dagabb.

 

A második helyezett Németh Nikolett (jobbra) lett. A 23 éves lány a Budapesti Gazdasági Egyetemen közgazdászként diplomázott. A harmadik Kozma Klaudia (balra) 24 éves, csecsemő- és kisgyermekgondozó. A királynő Nagypál Krisztina, övé a Toyota Aygo © Móricz István

Míg Benedek Tibor, a magyar pólósok szövetségi kapitánya Rióban fiaival a szerbek ellen küzdöttek, felesége, Epres Panni, az ismert di­vat­modell a nézőtérről figyelte a versenyt.

Az olimpián szereplő magyar sportolók Brazíliá­ban arról szavaztak, hogy ki tölthessen velük hat napot Rióban: ők Ángyán Rebekát választották.

 

Ángyán Rebeka utazhat ki hat napra a riói olimpiára © Móricz István
 forrás: borsonline.hu
Tagged under: ,
TOP