BORSONLINE – TŰSARKÚBAN CSAPOTT LE A FŐHADNAGY

by / kedd, 11 június 2013 / Published in Média

borsonline_kiralyno-204x301Nincs olyan férfi az utcán, aki ne fordulna meg Reichenbach Edit után. De a nők tekintetét is egy másodperc alatt magára vonta a törékeny fiatal nő, amikor tűsarkú cipőjében a falhoz állított egy gyanús alakot.

Reichenbach Edit is esélyes, hogy bejusson a TV2 A Szépségkirálynő című műsorának tizenkét döntőse közé. A fiatal nő summa cum laude végzett a Rendőrtiszti Főiskolán, és két éve egy rendvédelmi szervnél dolgozik.

Edit a főiskolán kezdett el modellkedni, divattervezéssel is foglalkozó nővére kollekcióit mutatta be.

– Öten vagyunk testvérek, négyen rendvédelmi dolgozók. Pontosabban már csak hárman, mert az egyik nővérem Pázmánd polgármestere lett, így ő leszerelt. A kishúgom pedig még csak ötéves – számolt be a családjáról.

Edit nem csak a kifutón tündököl, tanulmányait is folytatta. A pécsi jogi egyetemen most fejezi be az első évet, sportszakjogász lesz. A mo­dellkedés számára csak hobbi, de hogy szépségkirálynővé válasszák, az régi nagy álma.

– Tavaly is elindultam ezen a versenyen, akkor a középdöntőig jutottam. Karácsonykor egy kívánságtáblára felírtam: 2013 döntő. Nagyon örülök, hogy bekerültem a legszebb húsz lány közé – mondta a főhadnagy.

– Érdekes lehet, amikor marcona vagy éppen szépfiú gyanúsítottakat hallgat ki. Inkább bókokat mondanak válaszok helyett? – kérdeztük a 23 éves szépséget.

borsonline_kiralyno2– Voltak vicces helyzetek, nem tagadom. Egyszer kihallgatás közben szólt a telefonom, és az előző nap kihallgatott tanú hívott randevúzni. Természetesen nemet mondtam. De azt az esetet sem felejtem el, ami akkor történt, amikor a főiskola után mindössze egy hónapja voltam a cégnél. Hajnali négykor a kommandósok behatoltak a célterületre, elfogták a keresett személyeket, s a nyomukban behatoltam én fehér kis blézerben, fekete cicanadrágban, és közöltem: felveszem a jegyzőkönyvet. Mire megszólalt az egyik fogvatartott: mi van, ide már gyerekeket is felvesznek? Mit mondjak, igencsak zavarba jöttem. Azóta sokat edződtem, szigorú vagyok és roppant távolságtartó. Legfeljebb a társamnak súgják oda: milyen csinos a kolléganő.

Edit bebizonyította, hogy rendvédel­mi dolgozónak sem utolsó: szerkesztőségünk közelében mutatott be egy szakszerű elfogást, tizenkét centis tűsarkúban.

Forrás:
borsonline.hu

TOP